Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Družabni Plesi

Za vse tiste, ki bi se radi stisnili k nekomu, ga zavrteli ali vsaj 1x tedensko prebili uro in pol v tesnem objemu svojega partnerja . . .

Tečaji družabnih plesov so namenjeni parom, ki bi si želeli naučiti plesati, izpopolniti ali na hitro obnoviti plesno znanje. Ples je odlična rekreacija za vse ljudi vseh starostnih obdobij. Ker pa so tovrstna srečanja predvsem zabavna, vam obljubljamo obilico zabave.

Družabni ples je skupno ime za standardne in latinsko-ameriške plese, ki se jih pleše na plesnih zabavah, prireditvah in v plesnih dvoranah. Med standardne plese štejemo – angleški valček, tango, dunajski valček, foxtrot; med latino plese – samba, rumba, cha-cha-cha; in sving plese – jive, merengue, swing, diskofox, hasl…

Mnogo teh plesov se pleše na državnih in svetovnih tekmovanjih, vendar tu ne gre za tekmovanje, temveč za druženje ob plesu. Na naših tečajih vam bomo približali vrsto družabnih plesov in poskrbeli, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču.

Naučite se osnovnih korakov svetovnega plesnega programa. Tako boste lahko plesali z vsakim, ob vsaki glasbi na vsaki priložnosti.

Tečaj družabnih plesov poteka 1x tedensko po 90 minut, v začetni in nadaljevalni skupini.